Livet i kirkerne
Drop in-dåb

Ved en drop in-dåb kan du komme ind fra gaden og lade dig døbe. Men det er faktisk sjældent, at de, der vælger at lade sig døbe, tilfældigt kommer forbi fra gaden og bliver døbt.

En stor del af dem, der vælger drop in-dåben, har længe ønsket at blive en del af folkekirken. De fleste siger, at de ikke ønsker, at der bliver holdt en fest omkring dem, og derfor vælger man drop in-dåben som en uformel indgang til folkekirken.

Konceptet drop in-dåb blev introduceret i 2017. Ved den første drop in-dåb blev mere end 30 mennesker døbt. Siden 2017 er knap 1000 mennesker blevet drop in-døbt i de danske kirker.

Ønsker du at blive døbt, kan du altid kontakte din lokale præst. Du kan finde din kirke her. Ved dåb skal du altid medbringe billed-ID. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre være med.

Næste drop in-dåb i Københavns Stift i 2020 er:

Kristkirken i København. Fredag den 4. september . Kl. 15.00-18.00. Læs mere

Timotheus Kirke i Valby. Lørdag den 26. september . Kl. 11.00-14.00. Info følger

Guide til drop in-dåb (for ansatte)